Nā Pōmaikaʻi o ka Hoʻolaha SMS no nā ʻOihana

A collection of data related to Russia's statistics.
Post Reply
samiaseo222

Nā Pōmaikaʻi o ka Hoʻolaha SMS no nā ʻOihana

Post by samiaseo222 »

He nui nā pōmaikaʻi o ka hoʻolaha SMS no nā ʻoihana. ʻO ka mua, he helu heluhelu kiʻekiʻe ko ka hoʻolaha SMS, ʻo ia hoʻi, ʻoi aku ma mua o 90% o nā leka i hoʻouna ʻia e heluhelu ʻia i loko o kekahi mau minuke. Eia kekahi, he ala wikiwiki a maʻalahi kēia e hoʻouna i ka ʻike koʻikoʻi. No ka laʻana, hiki i kahi hale ʻaina ke hoʻouna koke i nā makana kūikawā no ka ʻaina awakea a i ʻole ka ʻaina ahiahi. ʻO kekahi pōmaikaʻi, ʻo ia ka pololei a me ka pilikino. Hiki i nā hui ke hoʻouna i nā leka i koho ʻia e pili ana i nā makemake o nā mea kūʻai, e like me nā lā hānau a i ʻole nā kūʻai hope loa.

Pehea e Hana ai ka Hoʻolaha SMS?

He maʻalahi ke kaʻina hana o ka hoʻolaha SMS. Pono mua e kūkulu i kahi papa inoa o nā mea kūʻai i ʻae i ka loaʻa ʻana o nā leka hoʻolaha mai kāu hui. He mea nui e loaʻa ka ʻae a nā mea kūʻai ma mua o E kūʻai i ka papa helu kelepona ka hoʻouna ʻana i nā leka, no ka mea, aia nā kānāwai e pili ana i kēia. Ma hope o ke kūkulu ʻana i ka papa inoa, hiki iā ʻoe ke koho i kahi pūnaewele hoʻolaha SMS (SMS marketing platform) e like me Twilio a i ʻole SimpleTexting. Hāʻawi kēia mau pūnaewele iā ʻoe i nā pono hana e hoʻouna i nā leka i nā mea he nui i ka manawa hoʻokahi. ʻO ka hope, e hana i kāu leka me ka ʻike maopopo a pōkole.

Nā Laʻana o nā Hoʻolaha SMS Kūleʻa

He nui nā ala e hoʻohana ai i ka hoʻolaha SMS. Eia kekahi mau laʻana:

Nā Kūʻai a me nā Hoʻemi: E hoʻouna i nā leka i kāu mea kūʻai e hōʻike ana i nā makana kūikawā, e like me "E kiʻi i 20% hoʻemi no kāu kūʻai hou aʻe!"

Nā Hoʻomanaʻo: Hiki i nā hui ke hoʻouna i nā leka hoʻomanaʻo no nā manawa i hoʻonohonoho ʻia, e like me "He manawa koho kauka kou i kēia Pōʻalima ma ka hola 10:00 AM."

Nā Hōʻike: E hoʻouna i nā leka e hōʻike i nā hoʻolaha hou, e like me "E nānā i kā mākou huahana hou, loaʻa ma ka pūnaewele i kēia manawa!"

Nā Pāʻani: E hoʻohana i nā leka SMS e hoʻokomo i nā mea kūʻai i nā pāʻani a i ʻole nā hoʻokūkū e hoʻonui ai i ka launa ʻana.

Image

Nā Kūlana a me nā Kānāwai no ka Hoʻolaha SMS

Pono ʻoe e hoʻomaopopo i nā kūlana a me nā kānāwai e pili ana i ka hoʻolaha SMS. Ma ka hapa nui o nā ʻāina, koi ʻia ʻoe e loaʻa ka ʻae a nā mea kūʻai ma mua o ka hoʻouna ʻana i kekahi leka hoʻolaha. Eia kekahi, pono ʻoe e hāʻawi i kahi ala maʻalahi e hōʻole ai ka mea kūʻai i ka loaʻa ʻana o nā leka ma hope, e like me ka hoʻokomo ʻana i ka huaʻōlelo "STOP" i ka hopena o ka leka. ʻO ka hōʻole ʻana i kēia mau kānāwai hiki ke alakaʻi i nā pilikia koʻikoʻi no kāu ʻoihana, no laila, he mea nui e hana pololei.

Pehea e Hōʻoiaʻiʻo ai i ka Hoʻolaha SMS Kūleʻa

No ka hoʻohana maikaʻi ʻana i ka hoʻolaha SMS, pono ʻoe e hoʻokō i kekahi mau hana. E hoʻopaʻa mau i ka pololei o ka ʻike āu e hoʻouna ai a me ka pōkole o ka leka. Mai hoʻouna pinepine i nā leka, no ka mea, hiki ke hoʻonāukiuki i nā mea kūʻai. E hoʻohana i nā loulou pōkole (short links) e like me Bitly e hōʻemi ai i ka lōʻihi o ka leka a e hoʻopaʻa i ka helu o ka poʻe i kaomi i ka loulou. ʻO ka hoʻohana ʻana i ka hoʻolaha SMS me ke akamai, he mea hana ikaika kēia e hoʻonui ai i ka pilina me nā mea kūʻai a hoʻonui ai i ka loaʻa kālā o kāu ʻoihana.
Post Reply